24h Callcenter: 0800 7009 (gratis)

24h Callcenter: 0800 7009

A Saint-Gobain brand - Powered by Glassdrive BV

Snel weer onderweg
bij de grootste autoruit hersteller

ADAS kalibratie

Wat is ADAS?

Veel auto's zijn tegenwoordig uitgerust met ADAS, wat staat voor Advanced Driver Assistance Systems. Deze systemen bieden geavanceerde rijhulpmiddelen, zoals lane-assist, die ervoor zorgen dat de auto binnen de rijstrook blijft. De voorruit van de auto kan een camera bevatten die deze functies mogelijk maakt. Als de auto per ongeluk over de rijstrookmarkeringen rijdt, geeft het ADAS systeem geluidssignalen en kan het zelfs bijsturen. Het correct afstellen van de front camera van de auto is daarom essentieel. Lees verder voor meer informatie.

ADAS kalibratie belangrijk bij het vervangen van de voorruit

Als de voorruit vervangen wordt en er is sprake van rijassistentie door middel van de frontcamera in de voorruit (ADAS), dan moet deze opnieuw in- en afgesteld worden. Dit afstellen wordt ook wel kalibreren genoemd. Het kalibreren is noodzakelijk om te zorgen dat de auto niet ten onrechte signalen geeft of bijstuurt. Voor de veiligheid van de bestuurder is het dus belangrijk dat de frontcamera na een ruitvervanging altijd wordt gekalibreerd.

Gespecialiseerd in ADAS systemen

Bij Glassdrive werken experts die zich hebben verdiept in het kalibreren van de ADAS-systemen. Zo bent u 100% verzekerd dat ook na de vervanging van uw voorruit de ADAS juist is gekalibreerd. Wij begrijpen het belang van een correcte afstelling van deze systemen, met name na het vervangen van uw voorruit. Met onze expertise kunt u erop vertrouwen dat uw ADAS systeem na de vervanging van de voorruit optimaal is ingesteld. Uw veiligheid staat bij ons voorop.

ADAS kalibratie prijs

Bij Glassdrive bieden we professionele ADAS kalibratie tegen een concurrerende prijs. Onze tarieven voor ADAS kalibratie zijn transparant en we streven ernaar om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijs van ADAS kalibratie voor uw specifieke voertuig.

Neem contact op met Glassdrive

Wilt u zeker zijn dat uw ADAS systeem correct is gekalibreerd na het vervangen van uw voorruit? Neem dan vandaag nog contact op met Glassdrive. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak voor ADAS kalibratie in te plannen. Vertrouw op Glassdrive voor een professionele en betrouwbare service.

Heeft u vragen over het kalibreren van de front camera (ADAS)? Voor meer informatie over ADAS kalibratie, ADAS systemen en onze diensten? Neem contact op met onze klantenservice op 0800 7009. Wij helpen u graag weer op weg.

Wij waarderen uw feedback

Bel mij terug
Uw bericht is succesvol verstuurd. Wij nemen contact met u op.
Wij konden het bericht niet versturen, probeer opnieuw.

Vul je gegevens in en wij bellen je terug, op het door jouw gewenste tijdstip.

Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Bel mij terug gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.