24h Callcenter: 0800 7009 (gratis)

24h Callcenter: 0800 7009

A Saint-Gobain brand - Powered by Glassdrive BV

Snel weer onderweg
bij de grootste autoruit hersteller

Autoruit reparatie

Als u een sterretje in uw voorruit heeft, kunt u het beste een van onze monteurs naar uw ruit laten kijken. Om u geld te besparen, kijkt deze altijd eerst of uw ruit te repareren is. Autoruitreparaties worden meestal door uw verzekering vergoed en hebben vaak geen invloed op uw schadevrije jaren. 

Waarom autoruit reparatie belangrijk is

Tijdens het rijden kan het sterretje in uw ruit plots in een grote barst veranderen. Een barst in de voorruit kan gevaarlijk zijn voor u en uw passagiers. Het kan zelfs zijn dat de auto hierdoor bij de APK-keuring wordt afgekeurd. 

Kosten autoruit reparatie

Als u verzekerd bent tegen autoruitschade, worden de kosten voor reparatie van uw autoruit vaak gedekt door uw verzekering. Het claimen van een ruitschade heeft geen gevolgen voor uw no-claim korting en uw aantal schadevrije jaren. Bij Glassdrive helpen we u graag als u hierover vragen heeft.

Ook als u niet verzekerd bent, raden we u aan om op tijd uw autoruit te laten herstellen. De kosten voor reparatie van een autoruit zijn nog altijd fors minder dan wanneer een ruit vervangen moet worden. Onze professionele monteurs staan u graag bij met advies.

Kosten voor het vervangen van uw autoruit

De kosten voor het vervangen van uw autoruit zijn van verschillende factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld welk model en merk auto u rijdt. Als u wilt weten hoeveel het vervangen van een ruit in uw situatie kost, maak dan een afspraak met een van onze experts. Zij bepalen samen met u de schade, de mogelijkheden en helpen u met uw verzekering.

Kwaliteit waarop u kunt rekenen

Uw veiligheid staat bij Glassdrive voorop. Daarom gebruiken we enkel originele onderdelen en glas dat is geproduceerd volgens de Original Equipment Manufacturers (OEM) normen. Zo garanderen we de kwaliteit waarvoor we bekend staan. En blijft u rijden met autoruiten waarop u kunt rekenen.

Autoruit repareren of vervangen?

Reparatie is alleen mogelijk bij voorruiten wanneer het sterretje of de barst kleiner is dan een 2 euro munt. Bij grotere sterretjes in de voorruit moet de voorruit vervangen worden. Andere ruiten moeten bij schade altijd vervangen worden en kunnen niet gerepareerd worden.

Maak een afspraak

Benieuwd naar hoe we onze autoruitreparaties uitvoeren en of we u kunnen helpen? Maak dan een afspraak met een van onze experts. 

Wij waarderen uw feedback

Bel mij terug
Uw bericht is succesvol verstuurd. Wij nemen contact met u op.
Wij konden het bericht niet versturen, probeer opnieuw.

Vul je gegevens in en wij bellen je terug, op het door jouw gewenste tijdstip.

Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Bel mij terug gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.