24h Callcenter: 0800 7009 (gratis)

24h Callcenter: 0800 7009

A Saint-Gobain brand - Powered by Glassdrive BV

Snel weer onderweg
bij de grootste autoruit hersteller

Achterruit vervangen

Heeft uw achterruit schade opgelopen? Bijvoorbeeld door het vervoeren van spullen, een ongeluk of inbraak, en vraagt u zich af wat te doen bij een barst in uw achterruit of andere schade? Dan kunt u het best uw achterruit vervangen, want wanneer uw achterruit beschadigd is, kan deze meestal niet gerepareerd worden en is een nieuwe achterruit de enige optie. 

Wat de oorzaak van de schade ook is, autoruitschade komt altijd ongelegen en wilt u zo snel mogelijk verhelpen. Glassdrive is gespecialiseerd in ruitschade en kan professioneel en snel uw achterruit vervangen, zodat u weer zo snel mogelijk veilig de weg op kan. 

Achterruit vervangen kosten

Kosten voor het vervangen van een achterruit

Is uw achterruit beschadigd? Helaas is het meestal niet mogelijk om deze te herstellen en is vervanging de enige optie. De kosten voor een achterruit vervangen worden meestal gedekt door uw verzekering wanneer u All Risk verzekerd bent. Verder heeft het vervangen van een ruit vaak geen gevolgen voor uw no-claim korting en uw aantal schadevrije jaren. In dat geval heeft u geen kosten aan het vervangen van uw achterruit. 

Wat kost een nieuwe achterruit?

Bent u niet verzekerd voor ruitschade, maar alleen WA? Dan vergoedt uw verzekering de achterruit vervanging niet. De kosten zijn dan voor uw eigen rekening. De prijs voor een achterruit vervangen, worden door drie factoren bepaald: het merk, het model van het voertuig en het type ruit. Daarnaast speelt de dekking van uw verzekering ook een rol. De prijs voor een achterruit ligt gemiddeld op 95,- exclusief btw en exclusief montage, maar dit kan behoorlijk snel oplopen bij auto’s in een luxer segment en een hogere prijsklasse. Wilt u uw achterruit vervangen en bent u benieuwd wat het u gaat kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag de mogelijkheden te onderzoeken. 

Achterruitverwarming vervangen

Heeft uw achterruit geen schade, maar alleen de achterruitverwarming? Dan is vervanging niet altijd nodig. Mogelijk ligt dit aan een zekering en is dit probleem makkelijk te verhelpen. Maar in bepaalde gevallen is het alsnog nodig om de gehele achterruit te vervangen. Neem gerust contact met ons op of kom langs bij een vestiging voor advies. We helpen uw graag, zodat u weer veilig de weg op kunt. 

Achterruit vervangen bij Glassdrive

Achterruit vervangen bij Glassdrive

Bij Glassdrive gebruiken we voor het vervangen van een achterruit enkel originele onderdelen en glas dat is geproduceerd volgens de Original Equipment Manufacturers (OEM) normen. Zo garanderen we de kwaliteit waarvoor we bekendstaan. En blijft u rijden met autoruiten waarop u kunt rekenen.

Een achterruit waarop u kunt rekenen

Bij Glassdrive combineren we lage kosten voor het vervangen van een achterruit met onze vertrouwde kwaliteit. Zo leveren we de best mogelijke service. We gebruiken enkel originele onderdelen en glas dat is geproduceerd volgens de Original Equipment Manufacturers (OEM) normen. Want voor ons staat uw veiligheid voorop.

Ook als u niet verzekerd bent tegen autoruitschade, is het belangrijk om uw schade te laten onderzoeken. De kosten voor het vervangen van een achterruit zouden niet mee mogen tellen als het om uw veiligheid gaat. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Wij waarderen uw feedback

Bel mij terug
Uw bericht is succesvol verstuurd. Wij nemen contact met u op.
Wij konden het bericht niet versturen, probeer opnieuw.

Vul je gegevens in en wij bellen je terug, op het door jouw gewenste tijdstip.

Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Bel mij terug gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.