24h Callcenter: 0800 7009 (gratis)

24h Callcenter: 0800 7009

A Saint-Gobain brand - Powered by Glassdrive BV

Snel weer onderweg
bij de grootste autoruit hersteller

Panoramadak Vervangen

Schade aan een panoramadak is vaak lastig te repareren en veelal zal de glasplaat dus vervangen moeten worden. Het vervangen van een panoramadak is een grote klus die veel expertise vereist. De vestigingen van Glassdrive zijn gelegen binnen de vakgarages van Schadenet die ook zorg draagt voor schadeherstel. Hierdoor krijgt uw auto de zorg en aandacht die nodig is voor het vervangen van het panoramadak. Graag vertellen wij u meer over de vervanging van het panoramadak.

Wilt u een afspraak maken voor het vervangen van uw panoramadak? Bel ons dan eerst op 0800 7009, wij staan 24/7 voor u klaar

Hoe wordt het panoramadak vervangen?

Hoe de vervanging van een panoramadak in zijn werk gaat, is sterk afhankelijk van welk type en merk auto u bezit. Bij sommige auto’s is het panoramadak namelijk verlijmd terwijl dit bij een ander type auto weer is gemonteerd met schroeven. Afhankelijk van hoe de ruit is gemonteerd,bepaalt hoe een dakraam vervangen wordt en hoeveel monteurs er voor de vervanging nodig zijn.

Hoelang duurt het vervangen van het panoramadak?

Ook de tijdsduur verschilt heel sterk per merk en type auto. Bij de ene auto is de dakruit al vervangen na +/- drie uur, terwijl bij een ander type auto dit soms wel een dag kan duren. Dit heeft mede te maken met welke onderdelen voor de vervanging gedemonteerd en na de montage weer gemonteerd moet worden. 

Kosten panoramadak vervangen

De kosten voor de vervangingen van een panoramadak verschillent ook per type en merk auto. Bij sommige auto’s is het herstel van het panoramadak ingewikkelder en/ of de ruit duurder, waardoor de kosten hoger uitvallen. Meer informatie over eventuele vergoedingen vanuit de verzekeraar vindt u in de volgende alinea.

Worden de kosten vergoed door de verzekering?

Indien u WA+ of all-risk verzekerd bent, dekt de verzekering in sommige gevallen de kosten van het vervangen van uw panoramaruit. Dit is afhankelijk van uw verzekeraar en de plaats van de beschadigde ruit. Wilt u precies weten wat en of uw verzekering bepaalde kosten vergoedt? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Kan Glassdrive het panoramadak van elk type auto vervangen?

Glassdrive repareert ruitschades voor elk merk en elk type. Dus of u nu het panoramadak wilt vervangen van een Fiat 500, BMW 1 serie of een Peugeot 308, bij ons bent u aan het juiste adres. Voor meer informatie over de kosten van een dakruitvervanging kunt u terecht bij  onze helpdesk. Zij helpen u graag verder.

Wij waarderen uw feedback

Bel mij terug
Uw bericht is succesvol verstuurd. Wij nemen contact met u op.
Wij konden het bericht niet versturen, probeer opnieuw.

Vul je gegevens in en wij bellen je terug, op het door jouw gewenste tijdstip.

Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Bel mij terug gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.