24h Callcenter: 0800 7009 (gratis)

24h Callcenter: 0800 7009

A Saint-Gobain brand - Powered by Glassdrive BV

Snel weer onderweg
bij de grootste autoruit hersteller

Voorruit vervangen kosten

Kosten voor het vervangen van uw voorruit

Bij Glassdrive proberen we altijd eerst om uw voorruit te herstellen. Als u tegen autoruitschade verzekerd bent, vergoedt uw verzekering vaak deze werkzaamheden. In sommige gevallen is het voor uw eigen veiligheid echter beter om uw voorruit te vervangen. Onze experts adviseren u graag over de mogelijkheden.

De kosten voor het vervangen van uw voorruit worden door drie factoren bepaald: het merk en model voertuig en het type ruit. Daarnaast speelt de dekking van uw verzekering ook een rol. Onze medewerkers helpen u graag de mogelijkheden te onderzoeken. Het vervangen van een ruit heeft vaak geen gevolgen voor uw no-claim korting en uw aantal schadevrije jaren.

Goedkoop uw autoruit vervangen

Bij Glassdrive zorgen we er niet alleen voor dat uw autoruit goedkoop vervangen wordt, maar kunt u ook rekenen op onze vertrouwde kwaliteit. Uw veiligheid staat voor ons voorop. Daarom gebruiken we enkel originele onderdelen en glas dat is geproduceerd volgens de Original Equipment Manufacturers (OEM) normen. Zo garanderen we de kwaliteit waarvoor we bekend staan. En blijft u rijden met autoruiten waarop u kunt rekenen.

Ook als u niet verzekerd bent tegen autoruitschade, is het belangrijk om uw schade te laten onderzoeken. De kosten voor het vervangen van uw voorruit zouden niet mee mogen tellen als het om uw veiligheid gaat. Onze medewerkers bekijken graag met u alle mogelijkheden.

Wij waarderen uw feedback

Bel mij terug
Uw bericht is succesvol verstuurd. Wij nemen contact met u op.
Wij konden het bericht niet versturen, probeer opnieuw.

Vul je gegevens in en wij bellen je terug, op het door jouw gewenste tijdstip.

Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Bel mij terug gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.