24h Callcenter: 0800 7009 (gratis)

24h Callcenter: 0800 7009

A Saint-Gobain brand - Powered by Glassdrive BV

Snel weer onderweg
bij de grootste autoruit hersteller

Glassdrive: de beste in autoruitreparatie

Barst of sterretje in uw autoruit? Bij Glassdrive repareren en herstellen we alle autoruiten van elk automerk. We zorgen voor alles inclusief het papierwerk voor de verzekeraar.

Autoruit thuis laten repareren?

Meestal is het repareren van autoruiten eenvoudig en snel geregeld. Reparatie duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en bespaart u geld. Met onze mobiele reparatieservice kunnen we uw auto zelfs thuis of op uw werk repareren. Is uw autoruit beschadigd? Laat onze professionele reparateurs het beoordelen. Zij bepalen of een ruit gerepareerd kan worden of vervangen moet worden. Een afspraak maken is makkelijk: klik hier om de glasschade snel te verhelpen!

Autoruit repareren of vervangen?

Soms is autoruitreparatie niet mogelijk en is de enige optie om de hele ruit te vervangen. Dit kost meer tijd, maar is de investering waard omdat uw veiligheid voorop staat. Bij Glassdrive proberen we altijd of de autoruit gerepareerd kan worden, dit is het voordeligst. Bent u verzekerd tegen glasschade? Dan is reparatie meestal gratis. In de meeste gevallen heeft reparatie geen gevolgen voor uw no-claimkorting.

Wij waarderen uw feedback

Bel mij terug
Uw bericht is succesvol verstuurd. Wij nemen contact met u op.
Wij konden het bericht niet versturen, probeer opnieuw.

Vul je gegevens in en wij bellen je terug, op het door jouw gewenste tijdstip.

Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Bel mij terug gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.