24h Callcenter: 0800 7009 (gratis)

24h Callcenter: 0800 7009

A Saint-Gobain brand - Powered by Glassdrive BV

Snel weer onderweg
bij de grootste autoruit hersteller

Zijruit vervangen

De zijruit van uw auto vervangen

Wilt u de zijruit vervangen van uw auto? Als uw zijruit schade oploopt, is vervanging van de zijruit vaak de enige oplossing. Herstellen, zoals bij een voorruit, is meestal niet meer mogelijk. Dat komt omdat reparatie alleen mogelijk is bij gelaagd glas. De meeste zijruiten zijn echter gemaakt van een enkele laag gehard glas. Bij Glassdrive hebben we professionele monteurs die u graag verder helpen.

Vervanging zijruit

Bij Glassdrive gebruiken we voor het vervangen van een zijruit van een auto enkel glas dat is geproduceerd volgens de Original Equipment Manufacturers (OEM) normen. Zo garanderen we de kwaliteit waarvoor we bekend staan. En blijft u rijden met autoruiten waarop u kunt rekenen.Vervangingskosten zijruit

Zijruit vervangen kosten

Als uw zijruit beschadigd is, is het vaak niet meer mogelijk om deze te herstellen. U vraagt zich vast af wat de kosten zijn voor het vervangen van uw rijruit. De vervangingskosten voor de zijruit van uw auto worden door drie factoren bepaald: het merk en model voertuig en het type ruit. Daarnaast speelt de dekking van uw verzekering ook een rol. Onze medewerkers helpen u graag de mogelijkheden te onderzoeken. Het vervangen van een ruit heeft vaak geen gevolgen voor uw no-claim korting en uw aantal schadevrije jaren.

Geen hoge vervangingskosten van een zijruit

Bij Glassdrive zorgen we er niet alleen voor dat uw niet voor hoge vervangingskosten van een zijruit komt te staan, maar kunt u ook rekenen op onze vertrouwde kwaliteit. Uw veiligheid staat voor ons voorop. We gebruiken enkel originele onderdelen en glas dat is geproduceerd volgens de Original Equipment Manufacturers (OEM) normen. Zo garanderen we de kwaliteit waarvoor we bekend staan. En blijft u rijden met autoruiten waarop u kunt rekenen. Want voor ons staat uw veiligheid voorop.

Ook als u niet verzekerd bent tegen autoruitschade, is het belangrijk om uw schade te laten onderzoeken. De vervangingskosten voor de zijruit van uw auto zouden niet mee mogen tellen als het om uw veiligheid gaat. Onze medewerkers bekijken graag met u alle mogelijkheden.

Wij waarderen uw feedback

Bel mij terug
Uw bericht is succesvol verstuurd. Wij nemen contact met u op.
Wij konden het bericht niet versturen, probeer opnieuw.

Vul je gegevens in en wij bellen je terug, op het door jouw gewenste tijdstip.

Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Bel mij terug gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.