24h Callcenter: 0800 7009 (gratis)

24h Callcenter: 0800 7009

A Saint-Gobain brand - Powered by Glassdrive BV

Snel weer onderweg
bij de grootste autoruit hersteller

Achterruit vervangen kosten

Kosten voor het vervangen van een achterruit

Is uw achterruit beschadigd? Helaas is het meestal niet mogelijk om deze te herstellen. De kosten voor het vervangen van een achterruit worden meestal gedekt door uw verzekering. Verder heeft het vervangen van een ruit vaak geen gevolgen voor uw no-claim korting en uw aantal schadevrije jaren.

De kosten voor het vervangen van een achterruit worden door drie factoren bepaald: het merk en model voertuig en het type ruit. Daarnaast speelt de dekking van uw verzekering ook een rol. Onze medewerkers helpen u graag de mogelijkheden te onderzoeken.

Een achterruit waarop u kunt rekenen

Bij Glassdrive combineren we lage kosten voor het vervangen van een achterruit met onze vertrouwde kwaliteit. Zo leveren we de best mogelijke service. We gebruiken enkel originele onderdelen en glas dat is geproduceerd volgens de Original Equipment Manufacturers (OEM) normen. Want voor ons staat uw veiligheid voorop.

Ook als u niet verzekerd bent tegen autoruitschade, is het belangrijk om uw schade te laten onderzoeken. De kosten voor het vervangen van een achterruit zouden niet mee mogen tellen als het om uw veiligheid gaat. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Wij waarderen uw feedback

Bel mij terug
Uw bericht is succesvol verstuurd. Wij nemen contact met u op.
Wij konden het bericht niet versturen, probeer opnieuw.

Vul je gegevens in en wij bellen je terug, op het door jouw gewenste tijdstip.

Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Bel mij terug gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.