24h Callcenter: 0800 7009 (gratis)

24h Callcenter: 0800 7009

A Saint-Gobain brand - Powered by Glassdrive BV

Snel weer onderweg
bij de grootste autoruit hersteller

Ruitschade aan uw auto?

Heeft uw auto ruitschade? Laat uw ruit op tijd repareren door Glassdrive!

Autoruitschade

Heeft uw autoruit een barst of sterretje? Bij Glassdrive zijn we gespecialiseerd in ruitschade voor alle automerken. Onze ervaren reparateurs kunnen uw autoruit snel en vakkundig herstellen, waardoor u veel geld kunt besparen. Onze reparaties duren meestal slechts 20 tot 30 minuten. Of het nu gaat om een sterretje of barst in uw voorruit: wij zorgen voor een professionele en snelle oplossing.

Ruitschade auto

Heeft u te maken met ruitschade aan uw auto? Bij Glassdrive begrijpen we hoe vervelend dit kan zijn. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het herstellen van uw beschadigde autoruit. Of het nu gaat om een kleine barst in uw voorruit of een volledige vervanging van uw achterruit, zijruit of panoramadak, wij hebben de juiste oplossing voor u. 

Autoruit vervangen of repareren?

Wanneer uw autoruit beschadigd is, is het belangrijk om te weten of deze gerepareerd kan worden of dat deze moet worden vervangen. Onze professionele reparateurs bij Glassdrive beoordelen de ernst van de schade en bepalen de beste oplossing voor uw situatie. In veel gevallen kunnen we de ruit met een snelle en efficiënte reparatie herstellen. Dit bespaart u tijd en geld. Als de schade echter te groot is of een andere ruit dan de voorruit schade heeft, zorgen we voor een vakkundige vervanging van uw autoruit.

Hoe groot is de schade aan uw autoruit? Als de schade kleiner is dan een 2-euro muntstuk, kan de schade meestal gerepareerd worden. Autoruitreparatie is alleen mogelijk bij voorruiten. Wanneer andere ruiten schade hebben, is vervanging de enige optie. Lees meer over:

- Zijruit vervangen
- Voorruit vervangen
- Achterruit vervangen
- Panoramadak vervangen

Ruitschade schadevrije jaren

Bij ruitschade is het belangrijk om te weten wat de gevolgen zijn voor uw schadevrije jaren. Glassdrive begrijpt dit en helpt u graag met het afhandelen van het papierwerk met uw verzekeraar. Onze experts hebben ervaring met verzekeringsclaims en zorgen ervoor dat u geen gedoe heeft bij het declareren van de kosten voor de reparatie of vervanging van uw autoruit.

Ruitschade laten herstellen door Glassdrive

Wilt u uw ruitschade professioneel laten herstellen? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak bij Glassdrive. Onze deskundige reparateurs zorgen voor een snelle en betrouwbare service. We bieden zelfs een mobiele reparatieservice aan, waardoor we uw autoruit kunnen repareren op uw thuisadres of op uw werk. Vertrouw op de expertise van Glassdrive en laat uw glasschade snel verhelpen! 

Wij waarderen uw feedback

Bel mij terug
Uw bericht is succesvol verstuurd. Wij nemen contact met u op.
Wij konden het bericht niet versturen, probeer opnieuw.

Vul je gegevens in en wij bellen je terug, op het door jouw gewenste tijdstip.

Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Bel mij terug gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.