24h Callcenter: 0800 7009 (gratis)

24h Callcenter: 0800 7009

A Saint-Gobain brand - Powered by Glassdrive BV

Snel weer onderweg
bij de grootste autoruit hersteller

Kosten autoruit reparatie

Als u verzekerd bent tegen autoruitschade, worden de kosten voor reparatie van uw autoruit vaak gedekt door uw verzekering. Het claimen van een ruitschade heeft geen gevolgen voor uw no-claim korting en uw aantal schadevrije jaren. Bij Glassdrive helpen we u graag als u hierover vragen heeft.

Ook als u niet verzekerd bent, raden we u aan om op tijd uw autoruit te laten herstellen. De kosten voor reparatie van een autoruit zijn nog altijd fors minder dan wanneer een ruit vervangen moet worden. Onze professionele monteurs staan u graag bij met advies.

Kosten voor het vervangen van uw autoruit

De kosten voor het vervangen van uw autoruit zijn van verschillende factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld welk model en merk auto u rijdt. Als u wilt weten hoeveel het vervangen van een ruit in uw situatie kost, maak dan een afspraak met een van onze experts. Zij bepalen samen met u de schade, de mogelijkheden en helpen u met uw verzekering.

Kwaliteit waarop u kunt rekenen

Uw veiligheid staat bij Glassdrive voorop. Daarom gebruiken we enkel originele onderdelen en glas dat is geproduceerd volgens de Original Equipment Manufacturers (OEM) normen. Zo garanderen we de kwaliteit waarvoor we bekend staan. En blijft u rijden met autoruiten waarop u kunt rekenen.

Wij waarderen uw feedback

Bel mij terug
Uw bericht is succesvol verstuurd. Wij nemen contact met u op.
Wij konden het bericht niet versturen, probeer opnieuw.

Vul je gegevens in en wij bellen je terug, op het door jouw gewenste tijdstip.

Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Bel mij terug gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.