24h Callcenter: 0800 7009 (gratis)

24h Callcenter: 0800 7009

A Saint-Gobain brand - Powered by Glassdrive BV

Snel weer onderweg
bij de grootste autoruit hersteller

Duurzaam ondernemen

Glassdrive is onderdeel van Schadenet B.V. Schadenet is ruim 30 jaar actief in de autoschadeherstelbranche en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke keten in Nederland.  Glassdrive verzorgt efficiënt autoruitherstel, met specifieke aandacht voor het milieu, schadelast- en kostenbeheersing en garandeert haar professionele opdrachtgevers een optimale, passende, unieke dienstverlening met een korte doorlooptijd.

 

Werkwijze Glassdrive

Uw voertuig wordt bij alle Glassdrive vestigingen hersteld op een kostenbesparend en efficiënte wijze. Dit realiseren wij door het gebruik van nieuwe onderdelen,  fossiele brandstoffen en energie tot een minimum te beperken. Hierdoor wordt de hoeveelheid afval maximaal gereduceerd.

Certificeringen

De ISO-gecertificeerde werkprocessen staan garant voor een gestructureerd werkproces en kwaliteitsborging. Dit heeft zich vertaald in vele duurzame relaties waar partnerschap centraal staat. Glassdrive gaat niet voor zogenaamde ‘quick wins’, maar het streeft naar langdurige samenwerkingen. Want wij hechten veel waarde aan een effectief kwaliteitsbeleid, waarbij de tevredenheid van de klant en de duurzaamheid van de dienstverlening centraal staan.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

 

Om inhoud te geven aan onze claim van het ‘meest groene alternatief’ leggen wij jaarlijks verantwoording af middels een MVO-jaarverslag. In dit verslag worden de getroffen maatregelen, de behaalde resultaten en de nieuwe doelstellingen op het gebied van MVO gerapporteerd.

 

Wij waarderen uw feedback

Bel mij terug
Uw bericht is succesvol verstuurd. Wij nemen contact met u op.
Wij konden het bericht niet versturen, probeer opnieuw.

Vul je gegevens in en wij bellen je terug, op het door jouw gewenste tijdstip.

Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Bel mij terug gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.