24h Callcenter: 0800 7009 (gratis)

24h Callcenter: 0800 7009

A Saint-Gobain brand - Powered by Glassdrive BV

Snel weer onderweg
bij de grootste autoruit hersteller

Autoruit vervangen

Bij Glassdrive proberen we altijd eerst autoruitschade te herstellen. In sommige gevallen is dat niet mogelijk en moet de autoruit vervangen worden. Is uw autoruit aan vervanging toe? Laat ons uw voorruit vervangen door een nieuwe van dezelfde kwaliteit als de originele.

Tijdig uw voorruit vervangen

Is een sterretje op uw voorruit plots veranderd in een barst? Laat dan tijdig uw autoruit vervangen. Het is mogelijk dat uw auto niet aan de APK-eisen voldoet. Het is ook veiliger voor u en uw passagiers. Autoruitvervanging wordt vergoed indien u daarvoor verzekerd bent, afhankelijk van uw polis kan hier een eigen risico aan vast zitten. Veiligheid staat voorop.

Autoruiten bepalen voor zo’n 34% de torsiestijfheid van uw wagen. Een gebroken ruit verzwakt de carrosserie en beïnvloedt de wegligging van uw voertuig. Met een nieuwe voorruit kunt u snel en veilig de weg weer op.

Enkel originele onderdelen

Is uw autoruit beschadigd? Maak dan snel een afspraak met onze professionele monteurs. Zij kunnen u vertellen of uw ruit hersteld kan worden of niet. Is reparatie niet mogelijk en moet uw ruit vervangen worden, dan doen we dit alleen met glas dat is geproduceerd volgens de Original Equipment Manufacturers (OEM) normen. Zo blijft u rijden met autoruiten van dezelfde hoge kwaliteit als de originele.

Wij waarderen uw feedback

Bel mij terug
Uw bericht is succesvol verstuurd. Wij nemen contact met u op.
Wij konden het bericht niet versturen, probeer opnieuw.

Vul je gegevens in en wij bellen je terug, op het door jouw gewenste tijdstip.

Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Bel mij terug gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.